Leie før eie

Leie før eie kan være en unik mulighet for deg som mangler egenkapital, men har økonomi til å betjene lån til kjøp av leilighet. Du inngår en avtale om opsjon på kjøp av en spesifikk leilighet med tilhørende leie avtale. Du kan tiltre kjøpsopsjon om du ønsker men har mulighet til å gå fra avtalen når bindingstiden er gått ut.

Prisen på kjøpsopsjon er fast på dagens pris. En evt prisøkning tilfaller deg som kjøper fra den dagen du signerer kontrakten og til du evt tiltrer din opsjon. Samtidig med at du skriver avtale på kjøpsopsjon, signerer du en leieavtale på leiligheten. Denne vil ha bindingstid fra signering og i 1 år fra innflytting. På Overvik Park vil det mest sannsynlig bli innflytning om ca 2 år fra dd.

Registrer din interesse

Registrer deg for informasjon om fremtidige prosjekter med Leie før eie på Overvik.

Registerer din interesse

Overvik Park, består av 61 leiligheter og jobber mot innflytting i 1. kvartal 2024. Av disse er 9 nå signert til Leie før eie. Gratulerer til nye leie-før-eiere med kontrakter!

Kenneth Wikdahl (25) var en av 40 interessenter når det ble en leilighet tilgjengelig til Leie-før-Eie på Overvik Park. Takket være besteforeldrene kan nå glede seg til å flytte inn i en helt ny leilighet.

Les artikkelen her